Velkommen til Hvalpsund Lystbådehavn 
 
Hvis man sejler er Lystbådehavnen det naturlige sted at gøre ophold i den del af Limfjorden/Skivefjord. Fra Hvalpsund er der ca. 8 sømil til Virksund, ca. 10 sømil til Skive, ca. 10 sømil til Fur og ca. 13 sømil til den smukke, fredede ø: Livø.
 
 
Faciliteter
Der er sejlerkøkken både i det gule klubhus og i kommunens ”Moleknast”. I Moleknasten er der meget fine og faciliteter med toilet, bad, vaskemaskine og tørretumbler. Der er blevet opsat automater på bade- og vaskefaciliteterne i Moleknasten, så det nu koster 10 kr. Fra hele havnen kan man komme på Internet via det trådløse netværk, som en gratis service.

Grillepladserne
er ikke alene perfekte spisesteder - her er det også muligt at opleve de mest betagende solnedgange og nyde livet i lystbådehavnen.
Indkøbsmuligheder
Der er ca. 500 m, til Dag'li Brugsen, dankortautomat, diesel og benzin. Se vejvisning til Dag'li Brugsen Hvalpsund her

Spisesteder og ishus
Der er flere spisesteder ved lystbådehavnen, i byen og ved færgehaven, hvor også Hvalpsunds berømte ishus "Færgekiosken" findes med direkte udsigt til strand, fjord og færge.

Transport
Buslinje 100 (Nordjyllands trafikselskab) kører fra tidlig morgen til sen aften på ruten Hvalpsund-Ålborg. Her er det muligt at komme til Farsø (ca. 15 km) hvor der er gode indkøbs muligheder.

Seværdigheder
Besøg det nyrenoverede museum for forfatteren og Nobel pristageren i litteratur Johannes V. Jensen i Farsø. http://www.johannesvjensenmuseet.dk/

Herregården Hessel, der er Danmarks eneste stråtækte herregård, ligger kun ca. 3-4 km fra Lystbådehavnen. Her er der sommeren igennem mange aktiviteter.

Eller tag med turistbussen på en guidet sommertur i Vesthimmerland
Se mere om Hvalpsund på http://www.hvalpsund-by.dk/

Sejlklubben Nautilus holder til i Lystbådehavnen. Har du brug for hjælp så spørg en af de lokale sejlere.

Nautilus

Klubhus, Fjordvej 1A, Hvalpsund

9640

Farsø

Tlf. 21732513

Forretningsadresse

Nautilus

Røddingvej 56

8600 Silkeborg

Tlf: 51538636

CVR: 14 52 13 80

Mail: kasserer@nautilus-hvalpsund.dk