Vil du lære at sejle?

Kontakt Dan Cort Jørgensen, tlf. 61 67 07 87 mail dcj@mindgrow.dk     
   
FullSizeRender.jpg46238869-4217-4F3A-BB28-C10BCDD4B120.JPG

Nautilus sejlerskole er det rette sted at begynde. Du behøver ikke have en båd – det eneste du behøver er lysten til at prøve at sejle. Sejlerskolen har flere niveau og henvender sig til både kvinder og mænd  -måske er I et par? 

    - Begynderniveauet er for dig, der aldrig har sejlet, her begynder vi så alle kan deltage.

    - Øvet niveau er dem der har sejlet i nogle år. Det kan også være dem der er selvlært og som nu ønsker at lærer mere.

    - Endelig er der dem der kan sejle, men ønsker lidt sparring for at finpudse deres sejlads.

    - Når der er tilslutning nok etablerer vi undervisning/studiekreds mhp. at tage duelighedsbevis og VHF/SRC (radiobevis)

Sikkerheden er i fokus på Nautilus' sejlerskole. Derfor er målet for os, at du skal kunne sejle sikkert, kende dine egne og bådens grænser, du skal være tryg for at få en god oplevelse når du sejler. Alle vores instruktører er erfarne sejlere, der ved at tålmodighed, grundig instruktion og god kommunikation er centrale nøgleord for at lærer at sejle. Samtidig med at de øser af deres erfaring. Godt sammenhold og kammeratskab bliver hurtigt etableret.

Hver mandag – derfor kalder vi også mandagssejlads. Første gang vi mødes er mandag d. 5.5. kl. 18.30 i det gule klubhus i lystbådehavnen i Hvalpsund. Vi begynder med ca. 20 min. teori. Derefter sejler vi en tur på typisk 1-2 timer. Aftenen slutter af med en evaluering af aftenens sejladser over en kop kaffe og et stykke kage.

Teoriundervisningen tager udgangspunkt Dansk Sejlunions materiale. Der er ikke tale om undervisning, der sigter mod duelighedsbeviset, men fokuserer på den praktiske sejlads. Undervisningsmateriale sikre, at vi kommer igennem: Hvad hedder de forskellige ting på båden, søvejsregler til søs, sikkerhed, forstå vejrudsigten, forstå et søkort, knob og knuder og meget mere.

Pigesejlerne. Sejlerskolen har et tæt samarbejde med pigesejlerne (voksne kvinder). Det betyder at vi i sejlerskolen har både mænd og kvinder. Hvor kvinderne så på et tidspunkt kan overgå til pigesejlerne. Klik her for at se mere om pigesejlads

Eneste krav for at deltage er at du er medlem af Nautilus.

Er du allerede medlem af Nautilus og kender du nogen der kunne tænke sig at prøve at sejle (naboer, venner, familie arbejdskolleger m.fl.), må du meget gerne bede dem kontakte mig: Dan Cort Jørgensen tlf. 61 67 07 87 / dcj@mindgrow.dk eller giv mig jeres tlf. / mail, så jeg kan kontakte dem

                                                                                                  
 
 

Nautilus

Klubhus, Fjordvej 1A, Hvalpsund

9640

Farsø

Tlf. 21732513

Forretningsadresse

Nautilus

Røddingvej 56

8600 Silkeborg

Tlf: 51538636

CVR: 14 52 13 80

Mail: kasserer@nautilus-hvalpsund.dk