Sådan skriver Dansk Sejlunion pr. 21/5 2021

 

Vi har nu opdateret vores corona-sektion på dansksejlunion.dk/corona i forhold de nyeste retningslinjer gældende fra i dag 21. maj 2021.

Forsamlingsforbuddet udendørs er nu på 100 personer.

Indendørs er det nu muligt at samles op til 50 personer til både idræts- og foreningsaktiviteter. Vær dog opmærksom på afstandskrav.

Alle personer fra 18 år og op skal have gyldigt coronapas for at deltage i indendørs aktiviteter.

Kontrol af coronapas skal enten udføres ved hver aktivitet eller som stikprøvekontrol én gang i døgnet af foreningen eller af den, der ejer bygningen.

Det er vores vurdering, at de fleste almindelige foreningsaktiviteter nu kan gennemføres i klubhusene, når man overholder de kendte retningslinjer – herunder bundbind, afstand og coronapas. Vores anbefaling er dog fortsat at afvikle så meget som muligt udendørs. DIF har endnu ikke opdateret sin information på baggrund af Kulturministeriets retningslinjer, som er offentliggjort i dag. Tjek derfor løbende, om informationen på hjemmesiden opdateres (der er angivet en ajourført-dato i toppen af dokumentet).

Der er desværre heller ikke hel klarhed i forhold til de meget store events med flere end 500 deltagere. Det drejer sig om ”motionsevents”, ”sportsarrangementer” og ”stævner”. Vi anbefaler arrangørerne af meget store stævner at have løbende dialog med Mikael Jeremiassen om mulighederne og de seneste tilkendegivelser fra myndighederne og DIF. Vi anbefaler desuden at forhåndsorientere kommunen og politiet samt at udarbejde en corona-/sundshedsplan for store arrangementer.

 

Med venlig hilsen
 

Mikael Jeremiassen
Kapsejladskonsulent
Dansk Sejlunion

t (+45) 88207017
m (+45) 51273501
mikael@sejlsport.dk


 

Nautilus

Klubhus, Fjordvej 1A, Hvalpsund

9640

Farsø

Tlf. 21732513

Forretningsadresse

Nautilus

Røddingvej 56

8600 Silkeborg

Tlf: 51538636

CVR: 14 52 13 80

Mail: kasserer@nautilus-hvalpsund.dk